BURSA / KESTEL - Çataltepe İlkokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

KARNELERİMİZİ VERDİK

Ock

2019-2020 eğitim -öğretim yılı 1. dönemin sona ermesiyle birlikte öğrencilerimiz 17 Ocak 2020 Cuma günü karnelerini aldılar. Sınıf öğretmenlerinin elinden büyük bir heyecan ve sevinçle  karnelerini alan öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

Öğrencilerimizi başarılı bir dönem geçirdikleri için tebrik ediyor, güzel bir yarı yıl tatili geçirmelerini diliyoruz.